Home / Berita / Kepimpinan, Kerjasama, Pemikiran Kritis Menyerlahkan Potensi Kepimpinan Seseorang – MIB300

Kepimpinan, Kerjasama, Pemikiran Kritis Menyerlahkan Potensi Kepimpinan Seseorang – MIB300

Batu Gajah 20 Mac – Kursus Kepimpinan Skuad MiB 300 anjuran Majlis Belia Malaysia telah berlangsung dengan jayanya pada 17 – 19 Mac 2017 bertempat di Institut GPMS, Batu Gajah. Penglibatan peserta adalah dari kalangan umur 16 hingga 26 tahun, seramai 90 orang dari Universiti Islam Sultan Azlan Shah (UISAS), UniKL, GPMS cawangan Batu gajah, GPMS cawangan Kampar dan sekolah menengah sekitar daerah Batu Gajah.
Nilai- nilai seperti kepimpinan, kerjasama, pemikiran kritis melalui barisan fasilitator yang terlatih menerusi modul-modul yang mampu menyerlahkan potensi kepimpinan seseorang. Skuad MiB 300 adalah inisiatif MBM sebagai langkah proaktif dalam proses melaksanakan salah satu nilai teras dalam MBM in Business ke arah mencapai hasrat menjadikan MBM terus relevan di kalangan belia masakini.
Majlis perasmian penutup bagi program Kursus Kepimpinan MiB 300 ini telah disempurnakan oleh Encik Nizam Ismail, Pengarah Bahagian Kepimpinan, Jabatan Belia dan Sukan Negara. Turut bersama-sama memeriahkan lagi majlis, Sdr. Hasnul Fairuz Hushin Amri, Penolong Setiausaha Agung Majlis Belia Malaysia merangkap Pengerusi Jawatankuasa Latihan dan Kepimpinan.

About faizal shuhaimi

Leave a Reply

スーパーコピー財布 スーパーコピー時計 スーパーコピーブランド cheap valentino

Translate »