Home / Berita / Kunjungan Hormat Kesatuan Belia Mongolia ke MBM

Kunjungan Hormat Kesatuan Belia Mongolia ke MBM

Rabu, 30 Mei 2014 – MBM telah menerima kunjungan dari delegasi Kesatuan Belia Mongolia (Mongolian Youth Federation) seramai 5 orang. Delegasi belia ini dalam siri lawatan 3 hari ke pertubuhan-pertubuhan belia nasional dan antarabangsa yang berada di Malaysia.

MBM telah diketuai oleh Presiden, Sdr Mohamed Maliki Mohamed Rapiee dan turut hadir Sdr Khairul Anwar El Syazalli Musa (Pengerusi Tetap), Sdr Murali Kuppan (Timbalan Pengerusi Tetap), Sdr. Mua’ amar Ghadafi Jamal (Timbalan Presiden), Sdr. Low Eng Tack (Naib Presiden), Sdr. Manndzri Hj. Nasib (Naib Presiden), Sdr. Ahmad Saparudin Yusup (Pen Setiausaha Agung), Sdr. Khairul Annuar Mansor (Pen Bendahari Kehormat), Sdr. Mohammad Rizan Hassan (Exco), dan Sdr. Wan Ahmad Sabri Yusof (Exco).

Tuntasnya, sesi pertemuan ini berhasil merapatkan hubungan antara belia Malaysia dengan Mongolia yang mana banyak kerjasama dilihat dapat dimeterai pada masa hadapan. Banyak input diperoleh melalui pertemua 2 jam ini dan dimaklumkan juga bahawa jumlah belia Mongolia yang sedang mengikuti pengajian di Malaysia adalah seramai 3000 orang.

About admin

Leave a Reply

スーパーコピー財布 スーパーコピー時計 スーパーコピーブランド cheap valentino

Translate »