Home / Berita / Youht Ideas : Cabaran Belia Berkemahiran

Youht Ideas : Cabaran Belia Berkemahiran

Cheras 3 Ogos – Sidang Meja Bulat “YouthIdeas” yang membincangkan topik “Cabaran Belia Berkemahiran” yang  berlangsung dengan jayanya di Bilik Bunga Raya Pusat Belia Antarabangsa (IYC) Cheras Kuala Lumpur pada 2 Ogos 2018 yang dipengerusikan oleh Pengerusi Eksekutif IGrow Nordin Abdul Malek dan turut dihadiri oleh Presiden FEMAC Ts. P.Sailanathan, Setiausaha Agung MBM Sdr. Ahmad Saparudin Yusup, Ketua Penerangan MBM Sdr. Rizan Hassan dan Ketua Aktivis Pertubuhan Kebangsaan Pekerja Berkemahiran (PKPB) Sdr. Mohd Shoubli Jamal.

Sidang Meja Bulat ini dihadiri juga oleh wakil Persekutuan Pusat Bertauliah JPK Malaysia (FEMAC), Gabungan Institusi Latihan Kemahiran Swasta Bumiputera (GILKSB), Gabungan Institusi Latihan Kemahiran India Malaysia (GAPKIM) dan Pertubuhan Kebangsaan Pekerja Berkemahiran (PKPB)

Sidang ini membincangkan isu berkaitan belia berkemahiran telah dibangkitkan dan diperbincangkan dalam banyak platform. Isu yang paling hangat dan mencengkam ialah berkaitan dana pembiayaan latihan di bawah PTPK.

Diakhir sidang ini diadakan satu Sidang Media…

 

About faizal shuhaimi

Leave a Reply

スーパーコピー財布 スーパーコピー時計 スーパーコピーブランド cheap valentino

Translate »