Home / Berita / Seminar Belia Pemangkin Generasi Digital

Seminar Belia Pemangkin Generasi Digital

Cyberjaya 18 April – Seminar Belia Pemangkin Generasi Digital sempena Majlis Pelancaran Program Advokasi Melalui Penglibatan Strategi MCMC – MBM berlangsung dengan jayanya di Auditorium Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia bermula pada pukul 9.00 pagi hingga 3.00 petang. Dimulakan dengan sesi pertama iaitu Ceramah Jenayah Siber oleh Sdr. Kamal Affendi Hashim Penganalisis Jenayah dan sesi kedua iaitu Kuasa Minda Baru oleh Sdr. Aiman Azlan Pengasas Projek Speak Up.

Diteruskan pada sebelah petang dengan Forum Belia Pemangkin Generasi Digital yang menampilkan ahli panel Sdr. Kamal Affendi Hashim Penganalisa Jenayah, Sdr. K. Jusliy Elis Pengarah Jabatan Pelaksanaan Jangkauan SKMM, Sdr. Rizan Hassan Ketua Penerangan MBM dan Sdr. Aiman Azlan Pengasas Projek Speak Up dan moderator oleh Sdr. Alif Jamil Jabatan Pelaksanaan Jangkauan SKMM.

MBM dihadiri oleh Presiden MBM Tuan Hj. Mua’amar Ghadafi Jamal, Setiausaha Agung MBM Sdr. Ahmad Saparudin Yusup, Ketua Penerangan MBM Sdr. Rizan Hassan, barisan Exco MBM, badan gabungan MBM dan pelajar-pelajar Murni International College.

 

 

     

 

 

About faizal shuhaimi

Leave a Reply

スーパーコピー財布 スーパーコピー時計 スーパーコピーブランド cheap valentino

Translate »